Lichtpartner » LED profielen » Standaard profielen

Standaard profielen

Hier vindt u onze standaard led profielen. Wij leveren al deze profielen geheel compleet, inclusief eindkapjes en bevestigingsmaterialen.

Met behulp van led strip profielen zorgt u voor een egale verspreiding van het licht van uw led strip. De matte bovenkant zorgt er namelijk voor dat het licht van de individuele led lampjes samensmelt tot een geheel, waardoor een een constante lichtgloed van uw led profiel afkomt.

Let bij de aanschaf van led profielen goed op het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Het is belangrijk dat het materiaal goed de warmte van de led strips afvoert. Daarnaast is het afdekprofiel dus belangrijk voor de egale verspreiding van het ledlicht. Ook het anodiseren is hierbij belangrijk. Deze behandeling zorgt voor extra bescherming tegen corrosie.

U kunt led profielen op veel verschillende locaties gebruiken zoals kledingkasten, spiegels, keukens, muren, vitrines, etc. Ze geven een mooi indirect licht en zorgen voor veel sfeer. Wij kunnen ook maatwerk met onze led profielen voor u leveren. Denk hierbij aan een compleet gemonteerde set (led strip, led profiel, driver, etc.) die u vervolgens kunt monteren in uw kast.

Toont alle 5 resultaten