eNet SMART HOME: voor nu én de toekomst

eNet SMART HOME is een draadloos systeem waarop verschillende apparaten draaien. Een intelligent systeem waarmee u uw woning omtovert in een echt Smart Home. Maar wat kunt u precies doen met eNet SMART HOME?

eNet SMART HOME: voor nu én de toekomst

eNet SMART HOME is een flexibel systeem dat zich aanpast aan u en uw leven. Nieuwe toepassingen integreert u eenvoudig in het huidige systeem. Ook bij een verhuizing. eNet SMART HOME  verandert met u mee. Nu én in de toekomst.

Breng routine in uw woning

Met eNet SMART HOME maakt u eenvoudig tijdschema’s op. Zo gaan bijvoorbeeld de jaloezieën bij zonsopgang automatisch omhoog. En verwarmt de koffiemachine zich automatisch om 07:00 uur op, zodat u gelijk na het opstaan een kop koffie klaarstaat.

eNet SMART HOME evolueert met u mee

Voeg afzonderlijke functies samen tot scenario’s

Met eNet SMART HOME creëert u gemakkelijk een bepaalde sfeer. U maakt zelf scènes aan en bepaalt hierin welk apparaat wát moet doen. Zo roept u met één druk op de knop bijvoorbeeld de ‘bioscoop-scène’ op. Automatisch gaan de jaloezieën omlaag en worden de lichten gedimd. Klaar voor een fijne Netflix-avond.

Met Als-dan-regels bent u overal op voorbereid

U kunt ervoor kiezen om ‘Als-dan-regels’ in te stellen. Wanneer er iets voordoet, reageert eNet SMART HOME op deze situatie. Heeft het daglicht een bepaalde lichtsterkte bereikt? Dan wordt de verlichting in uw woning automatisch uitgeschakeld. Zo bespaart u energie. En als de zon te intens schijnt, gaan de jaloezieën weer omlaag en worden uw kamerplanten hierdoor beschermd tegen uitdroging.

Altijd weten welke apparaten in uw woning actief zijn

Met behulp van het kamer-overzicht heeft u altijd zicht op uw apparaten. In welke kamer brandt nog licht? Zijn alle rolluiken open? U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat u thuis iets vergeten bent uit te schakelen. U controleert dat eenvoudig op uw smartphone en schakelt eventueel alsnog uw badkamerlamp uit.

eNet-smart-home-jung-header

Bepaal zelf wie toegang heeft tot uw eNet SMART HOME systeem

Het is belangrijk dat u bepaalt en vastlegt wie welke toegangsrechten heeft. Wie mag er instellingen wijzigen aan het systeem? En wie kan alleen de bestaande functies besturen? Zo heeft u zelf in de hand dat alle instellingen behouden blijven.

Met één druk op de knop uw hele woning verlicht

U activeert iedere functie afzonderlijk of collectief. Zo activeert u bijvoorbeeld al uw verlichting met één druk op de knop. Hoort u ‘s nachts verdachte geluiden? Met één simpele tik brandt alle verlichting in en om de woning direct. Voor u een veilig gevoel, voor potentiële inbrekers een afschrikmoment.