QIS: plug & play LED verlichting voor meubels en interieurbouw

Zoek je LED verlichting die je snel en makkelijk installeert?
Werk vanaf nu dan met ons Quick Install System. Of wel: QIS.
Een lijn met integreerbare LED strips- en spots die jouw werk veel makkelijker maakt. En het eindresultaat mooier.

QIS is ontworpen op basis van het plug & play principe.
Je monteert de strips en/of spots, plugt de connectoren in de driver en de verlichting werkt meteen. En ook al is dit systeem eenvoudig in gebruik, je levert niet in op kwaliteit. Integendeel. We hebben bewust gekozen voor sterke materialen en luxe afwerking.

Zonder tussenkomst van een elektricien monteer je onze high end producten dus onzichtbaar en veilig in ieder meubel. In een keuken bijvoorbeeld. Of in een kast, wandplank of balie. Alles is draadloos regelbaar en via elk systeem. En aan te vullen met luxe sensoren.

Zo werkt QIS – Het Quick Installation System stappenplan

Stap 1: Kies het type DRIVER (voeding) dat je nodig hebt – een driver mét sensormodule of zonder. Beide worden geleverd met een 230V aansluitsnoer.

Stap 2: Wil je SENSOREN voor automatische verlichting verwerken? Kies dan voor bewegingsmelder, deursensor, handveegsensor of touch dimmer. Alle QIS-sensoren worden geleverd met een 2 meter lange kabel inclusief connector die je in een driver plugt.

Stap 3: Kies een LICHTBRON. Ga voor LED strips, inbouwspots of combineer ze. Alle QIS-lichtbronnen hebben een snoer met connector. Deze plug je ook weer eenvoudig in een driver.

Stap 4: Kies de accessoires uit die je nodig hebt. Een extra CONNECTOR om bijvoorbeeld een controller te voeden. Een Y-SPLIT om twee MX2.54 uitgangen te maken en zo twee spots/strips te voeden. Of een VERLENGKABEL waarmee je extra ruimte tussen de driver en de lichtbron verlengt. Onze verlengkabels zijn verkrijgbaar in 1, 2 en 4 meter. En voor zwaardere voeding tot 400W kun je het VERDEELBLOK gebruiken.

Toepassingen (video’s)

Aan-/uit schakelaar (klik voor de video) 

Handveeg sensor (klik voor de video)

Bewegings sensor (klik voor de video)

Touch dimmer (klik voor de video)

Deur sensor (klik voor de video)