Lichtpartner » Buitenverlichting » Apollo Buitenlampen

Apollo Buitenlampen

HEB Lighting is trotse retailer van de Apollo Serie van Holly Steel Design!

De man achter Holly Steel Design is John van der Hulst. Een creatieve Meesterlasser met oog voor detail. Uw dromen geeft hij vorm in metaal.

John is afkomstig uit de Zaanstreek, een regio die zich kenmerkt door het innovatieve karakter en de aanpakkersmentaliteit. Eigenschappen die ook aan John kunnen worden toegeschreven. Voor welke toepassing het product ook bedoeld is, hij gaat altijd voor het beste resultaat.

Vakmanschap en passie voor vormgeving staan aan de basis van Holly Steel Design. John heeft ruim twintig jaar ervaring in het vak metaalbewerking. Zijn diploma behaalde hij aan het Nederlands Instituut voor Lassen, waardoor hij zich Meesterlasser mag noemen. Maar ook zijn liefde voor vormgeving en mooie goederen zit er al van jongs af aan in. Bij de mensen voor wie hij werkt wil John graag iets blijvends achterlaten. Een kwalitatief en persoonlijk product waar jaren van genoten kan worden. Een product waarmee hij de wereld waarin zijn klanten leven een stukje mooier kan maken. Producten van Holly Steel Design zijn niet voor niets stijlvol, functioneel én van zeer hoge kwaliteit.

Alle Apollo producten van Holly Steel Design zijn uniek en op maat gemaakt. Wij dienen deze speciaal voor u aan te vragen.

In onze showroom in Beverwijk hebben wij een aantal modellen hangen. Deze zijn uit voorraad leverbaar.

Toont alle 5 resultaten